kdo smo

SODELAVCI

Rok Jurič, dr. dent. med., specialist endodontije

Rok Jurič je diplomiral leta 1998 na odseku za dentalno medicino Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Leta 2007 je s pohvalo zaključil specializacijo in pridobil naziv specialist za zobne bolezni in endodontijo. Od 2007 opravlja delo zobozdravnika specialista in direktorja v specialistični ambulanti ODONTOS d.o.o.

Doktor Jurič ima naziva Certified Member of the European Society of Endodontology in International member of the American Association of Endodontists. Je član Sekcije za zobne bolezni in endodontijo SZD in član njenega nadzornega odbora, član Društva zobozdravstvenih delavcev Slovenije in ustanovni član Slovenskega društva za osteointegracijo. Je aktivni udeleženec in predavatelj na seminarjih in kongresih doma in v tujini.
www.odontos.si

 

 

Pasquale Iudica, specialist oralne kirurgije

Dr. Iudica je diplomiral na Medicinski fakulteti v Milanu leta 1980.

Takoj po koncu študija se je začel izobraževati na področju stomatologije in od leta 1989 dalje na področju implantologije. Podiplomsko se je izobraževal v Goteborgu na Švedskem, na svetovno znani kliniki Branemark pod mentorstvom profesorjev Friberga in Jemta, s katerima še vedno aktivno sodeluje.

Dr. Iudica je objavil številne strokovne prispevke in publikacije, predvsem s področja protetične rehabilitacije na implantatih. Je aktivni predavatelj na kongresih v Italiji in v tujini. Razvil je inovativne tehnike in klinične protokole protetičnih postopkov na implantatih; posebno pozornost namenja takojšnji obremenitvi implantatov in vodeni kirurgiji. Dr. Iudica organizira in vodi teoretično-praktične tečaje implantologije, ki vključujejo tako kirurški kot protetični del implantoloških postopkov. Dr. Iudica je aktivni član A.I.O.P. (Italian Academy of Prosthodontics).